CANCORP Computers & Fiber Internet Service Provider

Noul serviciu FTTH/GPON - Cancorp FiberLink - cu fibra optica pana la Abonat

Data:2015-07-01

Calitate data de tehnologia FTTH - Fiber-To-The-Home (fibra optica pana in locuinta ta) la preturi fara concurenta. Cancorp FiberLink bazat pe technologia Gpon, este un serviciu FTTH in premiera in zonele rurale a judetului Covasna. Serviciul se va lansa in data de 01-Iulie-2015 in localitatea Bretcu, iar spre toamna si in localitatiile Lemnia de Jos, Lemnia de Sus si Martanus.

Chiar daca stai la bloc sau la curte, Cancorp FiberLink iti ofera posibilitatea de a beneficia de conexiunea perfecta la Internet. Numim perfect serviciul "Cancorp FiberLink" deoarece intreaga conexiune dintre locuinta ta si camera technica cu serverele Cancorp este bazata pe cablu de fibra optica.

Despre FTTH - fiber to the home FTTH (fiber-to-the-home): Fibra optica ajunge pana in locuinta ta. Cu ajutorul retelelor optice pasive (PON) puteti beneficia de mai multe servicii (internet, televiziune, telefonie) pe acelasi circuit de fibra optica direct din sediul Cancorp FiberLink. De remarcat ca in judetul Covasna in afara de Cancorp FiberLink, numai RCS-RDS ofera in loc. Sf. Gheorghe servicii similare cu aceasta technologie Gpon. Practic in judetul Covasna este in premiera lansarea acestei technologii in zona rurala.

Descriere: Calitatea semnalului atat la fibra optica cat si la cablurile de cupru (UTP) este limitata de lungime. Daca la cablurile de cupru (UTP) lungimea este limitata la 100 de metrii fara a fi nevoie sa se amplifice semnalul, la cablurile de fibra optica lungimea poata ajunge si la zeci de kilometrii fara a avea nevoie de amplificarea semnalului, ceea ce inseamna ca Cancorp FiberLink este cea mai buna conexiune Internet de care puteti beneficia in localitatea dv-tra.

Intre sediul Cancorp si locuinta dvs. va fi un cablu de fibra optica continuu care nu va avea nevoie de amplificarea semnalului pe segmente, din care rezulta un serviciu NET SUPERIOR oricarui furnizor aflat pe piata locala. In timp ce la o conexiunea pe cablu de cupru UTP/FTP, technologie ce este utilizata de competitorii nostri, pot interveni urmatoarele probleme tehnice: 1. defectarea distribuitorului (switch) din diferite motive:   a. imbatranire b. funtionarea indelungta la temperaturi mai mari decat cele normale c. scurtele caderi ale tensiunii electrice 2. lipsa sursei de energie electrica din scara blocului sau de pe strada, etc. 3. defectarea mufei la unul din capetele cablului UTP 4. defectarea echipamentului PC-lui dv-tra, din cauza trasnetului, supracurentului pe aceste retele UTP/FTP.

Reteaua FTTH Cancorp FiberLink foloseste distribuitoare optice pasive (PON), distibuitoare care nu au nevoie de tensiune electrica pentru a imparti semnalul optic catre diferite zone geografice, nu sunt caderi ale serviciului din aceasta cauza, iar durata de viata este de zeci de ani. Practic porniti modemul primit in custodie, conectati la calculatorul dv-tra si/sau prin Wifi, si navigati pe Internet, nu terbuie sa configurati nimic, toate setariile se fac automat de la echipamentul nostru de emisie optica OLT.

Firma Cancorp Srl a facut investitii substantiale in aceasta technologie, cumparand echipamente profesionale la statia de emisie, numita OLT, care are o capacitate de deservire de pana la 2500 de abonati, pana la un trafic maxim de 480Gbps. Investitia in aceasta technologie Gpon va permite o competivitate pe piata pe urmatorii 10-15 ani, cu posibilitatea de extindere a serviciilor (De ex: vom putea oferii servicii de 500Mbps, 1000Mbps, 2500Mbps in viitor, daca piata o va cere fara nici o problema sau efort financiar).

Avantaje:
1. Fiabilitate ridicata. Internetul functioneaza practic 99,99%/An.
2. Viteze de transfer de pana la 1000Mbps (1Gbps)
3. Router Gpon cu port Gigabit si/sau Wireless 300Mbps/Wi-fi inclus in custodie
4. Adresa Ip publica si fixa. Taxa de conectare ZERO.
5. Trafic nelimitat Metro intern si extern.
6. Televiziune digitala cu peste 80 de canale SD si HD (Lansare in toamna anului 2015).

Cancorp FiberLink este un serviciu FTTH pe sistem Gpon in premiera in localitatea ta!

Pentru mai multe detalii despre Cancorp Srl accesati sectiunea Despre Noi


Copyright 1999 - 2015 Cancorp Srl | Computers & FTTH-Fiber Internet Service Provider | Webmaster