CANCORP Computers & FTTH Internet Service Provider

    Abonamente pe fibra optica FiberLink FTTH-Gpon
    

Abonamente FiberLink - FTTH disponibile incepand de 01-10-2015:


 • I. Abonament Fiberlink 100 Start 100Mbps Download / 50Mbps Upload - 25 Ron.

 • II. Abonament Fiberlink 100 Medium 100Mbps Download / 100Mbps Upload - 35 Ron.

 • III. Abonament Fiberlink 200 Gold 200Mbps Download / 100Mbps Upload - 85 Ron.


 • Firma Cancorp ofera serviciul FTTH Internet FiberLink in urmatoarea configuratie:

  I. Conectare cu echipament in custodie, durata minima contract 2 ani, taxa de instalare zero, chirie lunara zero.
  II. Conectare cu echipament in custodie, durata minima contract 1 an, taxa de instalare 60 Euro + TVA, chirie lunara zero.
  III. Conectare cu echipament achizitionat, durata contract la alegere, taxa de instalare plus valoare echipament 115 Euro + TVA.

  Cancorp FiberLink este un serviciu FTTH pe sistem Gpon in premiera in localitatea ta!


      Echipamente FiberLink de acces abonati FTTH-Gpon
  Modem Gpon V2801UG

  Descriere:
  Modem Gpon FTTH V2801UG de la V-Solution cu technologie Gpon de 2.5Gbps download si 1.25Gbps upload, prevazut cu un port optic Gpon si cu un port GigaEthernet.
  Specificatii tehnice:
  1 GPON interface, SC single-mode/single-fibre, Upstream 1.244Gbps, Downstream 2.488Gbps. BCM6838 SOC from Broadcom. Tx 1310nm, Rx 1490nm. SC/PC connector. 1x 10/100/1000Mbps auto adaptive Ethernet interface, Full Duplex/Half Duplex, RJ45 connector. 5 indicators, for status of power, Los status of PON port, Register status of PON port, Link status of Giga-Ethernet port, Active status of Giga-Ethernet port. +12V@0.5A, external AC/DC power adaptor, =5W
  Modem Gpon V2804WG

  Descriere:
  Modem Gpon FTTH V2804WG de la V-Solution cu technologie Gpon de 2.5Gbps download si 1.25Gbps upload, prevazut cu un port optic Gpon si cu 4 porturi GigaEthernet + Wifi 300Mbps.
  Specificatii tehnice:
  1 GPON interface, SC single-mode/single-fibre, Upstream 1.244Gbps, Downstream 2.488Gbps. BCM6838 SOC from Broadcom. Tx 1310nm, Rx 1490nm. SC/PC connector. 4x 10/100/1000Mbps auto adaptive Ethernet interface, Full Duplex/Half Duplex, RJ45 connector; Wireless Mimo technologies with 300Mbps bandwith. 5 indicators, for status of power, Los status of PON port, Register status of PON port, Link status of Giga-Ethernet port, Active status of 4 Giga-Ethernet port. +12V@1.5A, external AC/DC power adaptor, =10W
  Modem Gpon ZTE F601

  Descriere:
  Modem Gpon FTTH ZTE F601 de la renumita firma ZTE Corporation cu technologie Gpon de 2.5Gbps download si 1.25Gbps upload, prevazut cu un port optic Gpon si cu un port Ethernet.
  Specificatii tehnice:
  1 GPON interface, SC single-mode/single-fibre, Upstream 1.244Gbps, Downstream 2.488Gbps. Tx 1310nm, Rx 1490nm. SC/APC connector. 1x 10/100Mbps auto adaptive Ethernet interface, Full Duplex/Half Duplex, RJ45 connector; 5 indicators, for status of power, Los status of PON port, Register status of PON port, Link status of Ethernet port, Active status of Ethernet port. +12V@0.5A, external AC/DC power adaptor, =5W
  Modem Gpon ZTE F620

  Descriere:
  Modem Gpon FTTH ZTE F620 de la renumita firma ZTE Corporation cu technologie Gpon de 2.5Gbps download si 1.25Gbps upload, prevazut cu un port optic Gpon si cu 4 porturi Ethernet + 2 porturi POTS (VoIP) pentru telefonie digitala.
  Specificatii tehnice:
  1 GPON interface, SC single-mode/single-fibre, Upstream 1.244Gbps, Downstream 2.488Gbps. Tx 1310nm, Rx 1490nm. SC/APC connector. 4x 10/100Mbps auto adaptive Ethernet interface, Full Duplex/Half Duplex, RJ45 connector; 2 * POTS (VoIP) interfaces 5 indicators, for status of power, Los status of PON port, Register status of PON port, Link status of Ethernet port, Active status of 4 Ethernet port. +12V@1.5A, external AC/DC power adaptor, =10W
      Descriere serviciu FiberLink FTTH-Gpon
      
  Calitate data de tehnologia FTTH - Fiber-To-The-Home (fibra optica pana in locuinta ta) la preturi fara concurenta. Cancorp FiberLink bazat pe technologia Gpon, este un serviciu FTTH in premiera in zonele rurale a judetului Covasna. Serviciul se lansat in data de 01-Iulie-2015 in localitatea Bretcu, iar spre toamna si in localitatiile Lemnia de Jos, Lemnia de Sus si Martanus.

  Chiar daca stai la bloc sau la curte, Cancorp FiberLink iti ofera posibilitatea de a beneficia de conexiunea perfecta la Internet. Numim perfect serviciul "Cancorp FiberLink" deoarece intreaga conexiune dintre locuinta ta si camera technica cu serverele Cancorp este bazata pe cablu de fibra optica.

  Despre FTTH - fiber to the home FTTH (fiber-to-the-home): Fibra optica ajunge pana in locuinta ta. Cu ajutorul retelelor optice pasive (PON) puteti beneficia de mai multe servicii (internet, televiziune, telefonie) pe acelasi circuit de fibra optica direct din sediul Cancorp FiberLink. De remarcat ca in judetul Covasna in afara de Cancorp FiberLink, numai RCS-RDS ofera in loc. Sf. Gheorghe servicii similare cu aceasta technologie Gpon. Practic in judetul Covasna este in premiera lansarea acestei technologii in zona rurala.

  Descriere: Calitatea semnalului atat la fibra optica cat si la cablurile de cupru (UTP) este limitata de lungime. Daca la cablurile de cupru (UTP) lungimea este limitata la 100 de metrii fara a fi nevoie sa se amplifice semnalul, la cablurile de fibra optica lungimea poata ajunge si la zeci de kilometrii fara a avea nevoie de amplificarea semnalului, ceea ce inseamna ca Cancorp FiberLink este cea mai buna conexiune Internet de care puteti beneficia in localitatea dv-tra.

  Intre sediul Cancorp si locuinta dvs. va fi un cablu de fibra optica continuu care nu va avea nevoie de amplificarea semnalului pe segmente, din care rezulta un serviciu NET SUPERIOR oricarui furnizor aflat pe piata locala. In timp ce la o conexiunea pe cablu de cupru UTP/FTP, technologie ce este utilizata de competitorii nostri, pot interveni urmatoarele probleme tehnice: 1. defectarea distribuitorului (switch) din diferite motive:   a. imbatranire b. funtionarea indelungta la temperaturi mai mari decat cele normale c. scurtele caderi ale tensiunii electrice 2. lipsa sursei de energie electrica din scara blocului sau de pe strada, etc. 3. defectarea mufei la unul din capetele cablului UTP 4. defectarea echipamentului PC-lui dv-tra, din cauza trasnetului, supracurentului pe aceste retele UTP/FTP.

  Reteaua FTTH Cancorp FiberLink foloseste distribuitoare optice pasive (PON), distibuitoare care nu au nevoie de tensiune electrica pentru a imparti semnalul optic catre diferite zone geografice, nu sunt caderi ale serviciului din aceasta cauza, iar durata de viata este de zeci de ani. Practic porniti modemul primit in custodie, conectati la calculatorul dv-tra si/sau prin Wifi, si navigati pe Internet, nu terbuie sa configurati nimic, toate setariile se fac automat de la echipamentul nostru de emisie optica OLT.

  Firma Cancorp Srl a facut investitii substantiale in aceasta technologie, cumparand echipamente profesionale la statia de emisie, numita OLT, care are o capacitate de deservire de pana la 2500 de abonati, pana la un trafic maxim de 480Gbps. Investitia in aceasta technologie Gpon va permite o competivitate pe piata pe urmatorii 10-15 ani, cu posibilitatea de extindere a serviciilor (De ex: vom putea oferii servicii de 500Mbps, 1000Mbps, 2500Mbps in viitor, daca piata o va cere fara nici o problema sau efort financiar).

  Avantaje:
  1. Fiabilitate ridicata. Internetul functioneaza practic 99,99%/An.
  2. Viteze de transfer de pana la 1000Mbps (1Gbps)
  3. Router Gpon cu port Gigabit si/sau Wireless 300Mbps/Wi-fi inclus in custodie
  4. Adresa Ip publica si fixa. Taxa de conectare ZERO.
  5. Trafic nelimitat Metro intern si extern.
  6. Televiziune digitala cu peste 80 de canale SD si HD (Lansare in toamna anului 2015).

  Cancorp FiberLink este un serviciu FTTH pe sistem Gpon in premiera in localitatea ta!


      Testeaza viteza ta FiberLink FTTH-Gpon
      
  Valorile acestui test sunt valabile numai daca esti abonat Cancorp FiberLink!!!


  CLICK PENTRU A INCEPE TESTUL DE VITEZA


  Copyright 1999 - 2015 Cancorp Srl | Computers & FTTH-Fiber Internet Service Provider | Webmaster