Producători
 
Oferte Speciale
 
Yahoo! Live Chat

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Cele mai vândute
Dreambox DM 500s Dreambox DM 500s
249,98Ron  
 
Recomandări
 

Privacy Policy

Webshop-ul www.cancorp.ro/webshop se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.cancorp.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Cancorp WebShop poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Cancorp WebShop nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cancorp.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul cancorp, se pot dezabona utilizand contul din Cancorp WebShop.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Credit Europe Bank, iar cancorp.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@cancorp.ro